Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Het Atelier

VERRASSEND UIT ETEN IN RESTAURANT 'HET ATELIER'
Gezellig uit eten in Wierden, maar dan nèt even anders! In ons hip maar sfeervol restaurant Het Atelier ontmoeten Rembrandt en Vermeer elkaar in een moderne setting met een ‘tikkeltje kitsch’. En ook culinair is het motto: Kunst uit de Keuken! Aan creatief gedekte tafels kunt u genieten van herkenbare gerechten met onherkenbare details. Laat u verrassen door verfijnde, niet vanzelfsprekende combinaties.

INNOVATIEF COMBINEREN
Onze koks hebben niet alleen passie voor hun vak, maar ook oog voor de nieuwste culinaire trends. Dat leidt tot spannende en vernieuwende combinaties, die toch altijd herkenbaar blijven. Bijvoorbeeld groenten, die u vast nog nooit hebt gezien of waarvan u allang was vergeten dat ze bestonden – bij Het Atelier worden zij tot de heerlijkste gerechten verwerkt. Van creatieve voorgerechten tot tongstrelende desserts: uit eten bij Het Atelier is een beleving die alle zintuigen prikkelt!

VERS, EERLIJK EN PUUR
In de keuken van Het Atelier staan drie kenmerken centraal: onze koks werken met verse, eerlijke en pure ingrediënten. Met zorg geselecteerde, duurzame producten en een enthousiast, creatief team zorgen ervoor, dat u een rijk palet aan smaken proeft. En onze gemotiveerde gastvrouwen en gastheren doen er alles aan om uw avondje uit eten tot waar feest te maken.

Adres
Wilhelminastraat 28
7642CS
Wierden
0546571754
http://www.restauranthetatelier.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 17:00 - 00:00
Zaterdag 17:00 - 00:00
Zondag 17:00 - 00:00

Prijsindicatie:

€ 30,00

Keuken:

Internationaal

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Het Atelier en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen