Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen
Tafel reserveren

Pepermolen

Nabij de sluisjes en net buiten de drukte van het centrum, bevindt zich de historische Venestraat.  
In vroegere tijden, toen er nog volop handel gedreven werd over De Vliet, was de Venestraat de hoofdstraat van Leidschendam. Dat is nog duidelijk te zien aan de panden die zich in de Venestraat bevinden, alwaar de tand des tijds zeker zijn sporen heeft achter gelaten. De komende jaren zal de Gemeente Leidschendam- Voorburg er dan ook alles aan doen om dit voormalige juweeltje wederom te laten schitteren.   
In een van deze panden zijn wij gevestigd en wij heten u graag welkom!  
   
Laat u verrassen met de gerechten uit onze puur ambachtelijke keuken.Onder leiding van Chef kok Isha Willemse, die met zijn eigen kijk de Franse klassieke keuken een nieuwe wending geeft, doet onze keukenbrigade er alles aan om uw gerechten met zorg en aandacht te bereiden.  
 
Alles wat er in de Pepermolen geserveerd wordt, is in onze eigen keuken klaar gemaakt. Van het brood dat we zelf bakken tot de friandises bij de koffie. Dit kunt u ervaren in ons drie tot zeven gangen menu. Hierin gaat de keuken mee met de seizoenen, waardoor er regelmatig  andere gerechten bedacht en geserveerd worden. U staat natuurlijk vrij in het doorgeven van uw wensen met betrekking tot de te gebruiken ingrediënten. Dit vernemen wij graag van tevoren.  
 
Gastheer Wilbert Hilgersom heeft met veel enthousiasme verschillende wijnen voor u geselecteerd, welke perfect bij de gerechten passen. Deze kunt u per gerecht en per glas bestellen. Uiteraard kunt u ook zelf een mooie wijn van onze uitgebreide wijnkaart kiezen.  
 
Kortom;  
voor een geheel verzorgde avond, bent u bij restaurant De Pepermolen aan het juiste adres.

Adres
Sluiskant 8
2265 AA
Leidschendam
0703203208
http://www.depepermolen.eu

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00 - 23:00
Woensdag 18:00 - 23:00
Donderdag 18:00 - 23:00
Vrijdag 18:00 - 23:00
Zaterdag 18:00 - 23:00
Zondag 18:00 - 23:00

Prijsindicatie:

€ 35,00

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Pepermolen en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen