Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Grillbar Slinders

Slinders is een verbastering van ‘verslinders’. Dat was de benaming voor mensen die in groten getale de dieren van de jacht feestelijk bereidden en geheel verorberden. Dit alles volgens tradities die werden doorgegeven van generatie op generatie. Grillbar Slinders opende haar deuren in 2012 om deze tradities te openbaren aan de vleesliefhebbers van vandaag de dag. Neem het ons echter niet kwalijk dat er enkele geheimen zijn die niet geopenbaard kunnen worden. Dit in verband met de grote schok die dit teweeg kan brengen.
Jullie mogen alles eten, maar niet alles weten.De Slinders Sage
Al sinds mensenheugenis zijn er verhalen over mensen die in grote getale samenkomen om enorme hoeveelheden vlees te verorberen. Veel van deze verhalen zijn terug te leiden op een groep mensen die ‘Slinders’ genoemd werden. Zo is er het ontstaan van de barbecue, de voorheen altijd ontkende geschiedenis over wat er nu precies met de kip van Columbus is gebeurd en er gaan zelfs geruchten dat Slinders mede verantwoordelijk waren voor het uitsterven van mammoeten.

Adres
Hoekstraat 35
5674NN
Nuenen
0407800590
http://www.slinders.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 15:00 - 21:30
Donderdag 15:00 - 21:30
Vrijdag 15:00 - 21:30
Zaterdag 12:00 - 21:30
Zondag 12:00 - 21:30

Prijsindicatie:

€  30,00

Keuken:

Grill

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Grillbar Slinders en meer dan 980 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen